Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Loftlamper & pendler

Der er 36 varer.

Her hos Mosters skur finder du loftlamper og pendler til ethvert belysningsbehov. Vi har i dette afsnit samlet vores udvalg, så du kan vælge lige den loftslampe som passer til det du søger, i materialer fra metal, glas og messing, til naturmaterialet bambus og. Står du og mangler en loftslampe til at hænge over dit spisebord eller en hyggelig belysning i entreen? Så har vi mange forskellige stilarter og størrelser, og der er helt sikkert også en lampe til dit behov - enten de små og diskrete pendler eller store og flotte loftslamper.

Viser 1 - 36 af 36 varer

Her har vi hos Moster`s skur samlet et udvalg af loftslamper og pendler fra leverandørerne Ib Laursen, House Doctor, Nordal og Bloomingville, som hver har deres egen stil. At vælge den helt rigtige lampe kan være meget afgørende på udtrykket i det rum hvor lampen skal hænge i. En lampe er meget synlig, og fylder meget i et rum, og har samtidig en dekorativ funktion. Det er også meget vigtigt at du vælger en lampe efter hvor meget den skal lyse op. Glaspendler giver ofte mere lys, da lyset fra pæren skinner ud gennem glasset, og derved gir lys både opad, nedad og ud til siderne. Hvor en lampe af metal kun vil give lys nedad. Dette kan være en fordel hvis du vælger at hænge din pendel over et skrivebord. Også valget af pære har stor betydning. I en flot glaspendel er en glødepære super flot hvis det er nok med en svag belysning. Glødepærerne giver et blød, hyggeligt og afdæmpet lys, men skal du bruge lyset til at arbejde, læse eller måske over dit køkkenbord, så skal du bruge en almindelig pære. Og lige netop i køkkenet, er flere og flere begyndt at bruge pendler, der hænger fra loftet ned over køkkenbordet, og det gir et helt nyt look i dit køkken:-) Har du et bord i et hjørne af stuen, så kan du pynte med en pendel der gir en dæmpet og hyggelig belysning. Du kan bruge en pendel stort set i alle rum, og med det rette design, så er lampen med til at give det helt rette personlige præg i dit hjem. Bloomingville laver de flotteste pendler af farvet glas, både grønne og brune, som er utrolig populære. De bliver ofte brugt i køkkenet og over spisebordet.
Fra Nordal har vi også flotte pendler af glas, både i mørke farver, men også de meget eftertragtede rosa, aflange glaspendler i to størrelser der ikke fylder ret meget.
Ib Laursen laver flere lamper af bambus, der er perfekte til udestuen eller i sommerhuset. De laver også lamper lavet af stof som gir et fint lys ud gennem stoffet. De er flotte over et spisebord - eller hvis du har et hjørne i et stort rum der kunne trænge til lidt hygge belysning. Fra House Doctor har vi de nye, og meget populære, pærer med en ledning på. Et gir et lidt råt look og du kan med fordel hænge flere sammen.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.