Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra Natives

Natives er Fransk og har et bredt udvalg i dåser, hvad enten det er kagedåser, slikdåser, tedåser, kaffedåser og mange flere, de har også andre produkter som for eksempel servietter, metalbakker, genanvendelige poser, termoflasker og postkort. Fælles for dem alle er, at de er lavet i friske farver med humor, masser af nostalgi og retrostil. Et friskt pust til din bolig, sommerhuset eller på indkøbsturen med de genanvendelig poser.

Viser 1 - 14 af 14 varer

Natives er en fransk virksomhed, som blev skabt af Gregory Deltour i 1998. I begyndelsen bestod sortimentet primært af lidt smykker.
I 2009, udviklede han i samarbejde med sin kone Audrey en helt ny serie af produkter dedikeret til brug i hjemmet. Disse produkter har på få år gjort Natives til et succesfuldt brand i store dele af verden.


En stor del af sortimentet består af metaldåser i mange forskellige former og størrelser til opbevaring af eksempelvis brugsanvisninger, pasta, te, kaffe, kager, krydderier, slik og meget mere. Mange af motiverne fra metaldåserne går igen på andre produkter, Natives har blandt også et bredt udvalg af for eksempel servietter, metalbakker, genanvendelige poser, termoflasker og postkort.
Stilen er inspireret af franske og amerikanske retro reklamer fra 1940’erne med et tydeligt strejf af humor og charme. Produkterne giver et friskt pust til din bolig, sommerhuset eller er til dig, som elsker nostalgi, retrostil, friske farver og et smil på læben.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.