Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Spejle

Der er 31 varer.

Her hos Moster's skur ønsker vi at give dig de bedste muligheder, når du søger inspiration til din boligindretning. I denne kategori har vi et bredt udvalg af spejle, som alle opfylder forskellige behov i hjemmet. Det kan være at du er på jagt efter, det stilrene, det klassiske, det skæve eller det mere rå look. Vi har spejle fra både, Bloomingville, House Doctor, Ib Laursen og Nordal, som vi mener alle har noget forskelligt at byde ind med, og dermed gør det nemmere at finde lige netop det spejl du søger.

Viser 1 - 31 af 31 varer

Denne underkategori indeholder alt indenfor spejle hos Moster's skur. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af spejle i mange forskellige stile og udtryk der følger modens tendenser og strømninger. Vores udvalg omfatter både bordspejle, vægspejle og håndsspejle samt spejle med hylde - runde og firkantet. House Doctor er kendt for deres stilrene og klassiske look, og har lavet nogle utrolig smukke og enkle spejle, heriblandt spejlet med messing kant, som er perfekt til badeværelset. Samtidigt er de også flotte at have hængende i entreen, i gangen eller i soveværelset, og spejlene fås i forskellige størrelser. Ønskes et mere råt og industrielt look, så kan man altid regne med Ib Laursen, som leverer en helt unik serie af spejle kaldet "Brooklyn". Spejlene passer, med deres sorte kanter i et råt factory look, perfekt ind i det skandinaviske hjem. Men Ib Laursen kan virkelig også noget med messing, hvilket kommer til udtryk i mange af deres produkter - ikke mindst deres spejle. Deres messingkanter på spejlene, er af den mere rustikke og mørke af slagsen, hvilket giver et lækkert og varmt look, som kan fuldendes ved at placere en hylde under spejlet, og pynte med ting som vaser og lysestager. Det kan give din entre et helt nyt look, og tilføj med lidt friske blomster eller et levende lys, og du kan skabe en ny stemning fra dag til dag. Fra Nordal har vi en række spejle i et mere enkelt og lækkert look, som passer ind i det stilrene hjem. Se de klassiske vægspejle i en enkel, stilren sort ramme. Og så har vi flere fantastiske dekorative spejle fra Bloomingville, der giver din væg så meget mere end blot et spejl. Se selv - de er utrolig kreative.
Hos Moster's skur elsker vi også det "skæve" og personlige i boligindretningen, og vi har derfor et udvalg af spejle med kanter af naturmaterialer, som sukkerrør og bambus, der giver varme og eksotiske toner i hjemmet. Et lækkert spejl er selvsagt på et badeværelse, og er med til at skabe den helt rette stemning og stil. Et vægspejl kan både være dekorativt og praktisk og tilføje dybde i et rum. Kig på vores udvalg - der er helt sikkert et spejl der passer til dit behov.
Kom forbi vores butik i Greve hvor du vil kunne se alle spejlene, og få vejledning til at finde dit nye spejl.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.