Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Vores udvalg af varer fra Bloomingville

Bloomingville er i dag et amerikansk ejet firma, men blev grundlagt af danske Betina Stampe tilbage i 2000. Betina Stampes vision om at designe efter skandinaviske og nordiske traditioner, har den amerikanske køber, Regent Holding, med stor succes, holdt fast i. Deres boligtekstiler, og deres puder med fyld i særdeleshed, er kendetegnet for deres store kreativitet, og de dekorative linjer, i deres design. Det samme gælder for deres køkkenserier og ikke mindst deres mange skønne vaser, skjulere og lamper. De laver nye kollektioner 4 gange årligt og følger altid den aktuelle trend.

Viser 151 - 200 af 543 varer

Bloomingville blev grundlagt af danske Betina Stampe tilbage i 2000, med en ide og vision om at designe brugskunst, boligtekstiler, køkkenserier og møbler med inspiration fra den skandinaviske og nordiske livsstil - og det fik hun stor succes med. Så stor at det amerikanske virksomhed Regent Holding, i 2014 opkøber Bloomingville. De fastholder Betina Stampes vision om kvalitet og kreative designs, og samtidig følger modens trends. 4 gange årligt kommer de med nye kollektioner med dekorative designs til boligen. 


Og Bloomingvilles produkter favner bredt. 


Til køkkenet laver de skønne serier der indeholder kopper & krus, tallerkener & fade, vin- & vandglas, kander & skåle, tapas- & skærebræt og meget meget mere. Deres køkken produkter er kendt for deres skæve designs der udfordrer den traditionelle og klassiske stil, og gør det muligt for kunderne at fremhæve deres egne personlige stil.


Til stuen og andre værelser, har de kreeret de skønneste vaser og skjulere, i flotte farver og i sjove designs. Lysestager og fyrfadsstager, samt skulpturer & figurer, der tilfører et dekorativt touch, kan ændre hele looket i stuen. Også vægdekorationer er de gode til og designer ting hvis stil du ikke finder andre steder. De designer også spejle og hylder som kan bruges alle steder lige fra entreen & badeværelset, til stuen & soveværelset. De har en fin balance mellem de lidt skæve linjer, og samtidigt det elegante look. 


Lamper er de også gode til, og det er alt fra deres meget populære pendler af glas i grønne og brune farver, til de enkle læselamper. Pendlerne kan bruges i alle boligens rum. Især de kulørte kan bruges til at live et mørkt hjørne op, men også være med til at tilføre liv & lidt kulør over spise- eller sofabordet. 


Og så kommer vi ikke uden om deres fantastiske boligtekstiler, hvor deres plaider og puder skiller sig ud fra alle andre, med deres vovede og kreative designs. En enkelt pude i din sofa kan ændre hele sofaens udseende og de kan også bruges i udestuen, i havemøblerne på terrassen, i soveværelset og børneværelset. Og der er så mange forskellige skønne puder at der helt sikkert er en eller flere der passer til netop dig og din stil. Med deres skæve designs gir de også stor inspiration til hvordan dit hjem kan dekoreres. Og plaiderne findes også i mange varianter og er perfekte som slumretæpper i sofaen, i sommerhuset, som underlag på skovturen eller strandturen, eller som legetæppe på græsplænen for de små:-)


Du kan også få et lækkert sengetæppe/vattæppe i rigtig god kvalitet, ensfarvet eller med små fine blomster.


Bloomingville laver også lækre gulvtæpper, måtter og bademåtter, der alle tilfører hygge og stil i rummet. De er alle lavet af slidstærkt materiale i en rigtig god kvalitet.



Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.