Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få Tilbudene direkte ind i din indbakke

Fordele ved Nyhedsbrev:

- Tilbud - du får dem direkte i din indbakke
- Nye varer
- Inspiration til dig og din bolig
- Løbende konkurrencer

Information

Filter by:

Betingelse
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Pynt & dekoration

Der er 169 varer.

Her har vi samlet alt det du skal bruge for at pynte dit hjem op til jul og til at lave den perfekte juledekoration. Store som små dekorationer, bygget op omkring et lys eller kalenderlys, eller med spyd til at stikke ned i dekorationen, så lyset står stabilt. Du finder også meget andet julepynt som de populære biler fra House Doctor med et juletræ på taget, i flere størrelser og farver. Ranker med hjerter & stjerner, alverdens juletræer & fine trommer, samt en masse smukt bånd & snor til at lave din juledekoration eller til at hænge dit julepynt op.

Viser 1 - 50 af 169 varer

Julepynt

Julen er bare en skøn tid hvor alle vi kvinder får lov til at pynte hele hjemmet op med glitter & farver, i vinduet & på spisebordet, i stuen & i haven, med kugler, nisser, lys & dekorationer - kun fantasien sætter grænser. Så den ene gang om året skal der pyntes for fuld skrue. Vi har samlet et udvalg af julepynt, og vi synes selv at der er noget til enhver smag. Du vil finde en masse juletræer af materialer som træ, stof, keramik & papirklip, i mange farver og størrelser. Ligeledes har vi en masse trommer fra den danske leverandør Ib Laursen. De er super hyggelige og fås i mange størrelser og farver. Sammen med med garderen passer de til dig, der er til den nostalgiske jul. Er du til farver, har vi de populære biler fra House Doctor i flere farver & størrelser, med juletræer og gaver spændt fast på taget. De små kulørte biler er slet ikke til at stå for. Kan du godt lide et humoristisk indslag så se Ib Laursens nissepiger og julemænd der dyrker yoga - de får altid et smil frem:-) De klassiske julebukke af halm i flere størrelser, ligeledes fra Ib Laursen, er med i deres julekollektion 2023. Og du finder meget meget mere julepynt i dette afsnit.

Ranker

Ranker er rigtig fine at hænge i vinduet og vi har et udvalg bestående af ranker med messinghjerter, messingstjerner, fine små klokker, kogler og selvfølgelig de klassiske flagranker.

Levende lys

Glaskrukkerne fra Ib Laursen er meget populære da du kan lave din helt egen dekoration i krukken og ovenpå låget er der en lyseholder til et enkelt krone- eller kertelys. Rundt om lyset kan du også pynte med bånd og lidt gran. De fås med låg i mange flotte farver og mange bruger lysestagen til Ib Laursen kalenderlys i form af bede- & kertelys med tal 1-24. Ib Laursen har også designet de fineste keramikhuse, både røde og hvide, med plads til et fyrfadslys. Og så må vi nævne alle de vidunderlige Nyhavn huse fra Ib Laursen, der med plads til fyrfadslys. De giver en super hyggelig stemning når mørket falder på.

Juledekoration

Skal du lave din egen juledekoration, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har spyd til både juledekorationen og adventskransen, både til kronelys, rustiklys & bloklys, i alle farver og størrelser. Korte & lange, med både 1, 2 & 3 spyd. Og så har vi snor til at holde det hele på plads, samt en masse fine bånd til at pynte med. Du finder et udvalg af træhjerter, forskellige vedhæng, grene mm som du kan bruge til at pynte med. Vi har også et stativ med lyseholdere som du selv kan dekorere, ligesom et ophæng af wire tråd som du selv kan pynte.

Maileg

Vi du se nærmere på Mailegs julepynt, så klik på linket: Maileg nisser og Maileg julepynt.

Undskyld ulejligheden, men din browser er ikke opdateret

Det ser ud til at du bruger en forældet browser som ikke understøtter alle funktioner på denne webshop.
Derfor anbefaler vi at du downloader og installerer en ny browser, så du får en bedre købsoplevelse hos os.