Virksomheds oplysninger:
Mosters Skur ApS         
CVR. nr. 35847227
Håndværkerbyen 27, 2670 greve
kundeservice@mostersskur.dk
Tlf.: 27 470 475
Etableret i 2014

Telefonen er åbent man-fredag fra kl. 9-16, lørdag kl. 10-14

Betaling:
Du kan vælge at betale på følgende måder:
- Dankort, Visa, Mastercard, VisaElectron
- Mobilepay online
- Viabill

Der kommer ikke noget betalingsgebyr på, når du handler her i Moster’s skur
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Levering og Priser:
GLS Pakke Shop Kr. 39,- / GRATIS fragt v/ køb over kr. 400,- 
Levering til Erhvervsadresse Kr. 49,- / v/ køb over kr. 400,- koster fragten KUN kr. 15,-
Levering til Privatadresse Kr. 69,- / v/ køb over kr. 400,- koster fragten KUN kr. 35,-

VIGTIGT: Vælger du levering til en Erhvervs- eller Privatadresse, skal du være opmærksom på, at chaufføren skal kunne aflevere pakken imellem kl. 8-16, hvis dette ikke er muligt, vil den automatisk blive leveret i den nærmeste pakkeshop. Du kan ikke skrive "må stilles", dette kan ikke læses. Vælger du Privatlevering vil du modtage info fra GLS med valgmulighed for om du stadig ønsker levering på din privatadresse, om du ønsker den må stilles et sted eller om den skal videre til en pakkeshop med det samme.

Leveringstiden er 1-3 hverdage, Møbler 2-5 hverdage.
Du kan også vælge at afhente i vores Butik i Greve.

Sverige vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 125,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage
England vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 125,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage
Norge vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 225,- (inkl. indfortoldning på kr. 125,-) ex. moms. Alle priser vil blive afregnet uden moms, da du skal betale moms i Norge efter gældende regler. Leveringstid 3-7 hverdage.
Grønland vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 225,- Alle priser vil blive afregnet uden moms. Bemærk for at holde leveringsomkostningerne nede, sejles pakkerne op, d.v.s. leveringstiden kan være 13-18 dage
Østrig vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 125,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage
Belgien vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 160,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage
Frankrig vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 225,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage

- BEMÆRK Priserne for levering til udlandet gælder kun pakke levering. Småmøbler og ekstra tunge pakker, som er specielle kan en højere leveringspris forekomme, du vil derfor blive kontaktet, hvis dette er tilfældet. Pallelevering er en mulighed, men priserne skal undersøges individuelt.
- Sidder du i et andet land end de ovenstående lande, er du meget velkommen til at handle herinde, men send os da gerne en mail eller ring, så vi kan finde en løsning på fragten. 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at ringe på tlf. 27 470 475 eller sende en mail på kundeservice@mostersskur.dk.           
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
- Ved Køb af større Møbler, 
hvor et fragtselskab er involveret, vil vi fratrække et Returomkostningsgebyr på 15 % af købsbeløbet udover returfragten, som du selv afholder.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen og pakken skal sendes med levering direkte til Moster's Skur Aps.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om returnering. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har dokumentation for at varen er returneret. Vi refunderer beløbet til samme betalingsmiddel som du anvendte i forbindelse med betaling.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes med levering direkte til:
Moster’s skur Aps
Håndværkerbyen 27
2670 Greve
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, dog kun mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller kopi af faktura.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret):
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på Moster’s skur.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Bemærk at en stor del af de varer der er lavet af glas er håndlavet og der kan derfor være forskelligheder, små luftbobler i glasset.
-Under kategorien "Antik og Loppefund" er der tale "brugte varer", derfor må det forventes, at holdbarheden kan være en anden i fht reklamationsretten. Samt gør vi opmærksom på at mange af vores leverandørers glas dele er håndlavet og derfor kan variére.

-Er der tale om en fragtskade, har vi brug for følgende til videre dokumentation overfor GLS: Billede af kassen udenpå, billede af varene pakket i original modtagelses emballage og hvordan varen var pakket med evt. andre varer, samt billede af selve den/de beskadigede vare/varer og pakkenr. som du finder på Pakkelabelen. Dette SKAL gøres umiddelbart få dage efter modtagelse af pakken.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

-Ved fragtskader, dog indenfor få dage efter, at du har modtaget/afhentet din pakke.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Moster’s skur Aps
Håndværkerbyen 27
2670 Greve

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse
Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, disse oplysninger registreres hos Moster’s skur Aps og opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Direktøren og de ansatte ved Moster’s skur Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på mostersskur.dk er direktør Jannie Lind.

Har du på et tidligere tidspunkt oprettet et login til vores webshop for at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver din email og mobilnummer til GLS for, at de kan sende de rette tracking information til dig, når pakken leveres ud til dig. Vi videregiver din email til Trustpilot, som hjælper os med, at indsamle købs-anmeldelser. Det gør vi for at få den absolut bedste feedback, med det formål at forbedre købsoplevelsen for dig og andre der handler hos os. Vi videregiver din email og købshistorik til Addwish, som hjælper os med, at præsentere relevante produkter til dig mens du handler på vores shop.

 Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på kundeservice@mostersskur.dk

Cookies
Ved at benytte mostersskur.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Datafilen bruger vi udelukkende til at optimere vores side og give dig den bedste oplevelse som besøgende. Derudover benytter vi det til måling og analysering af alt vores trafik.

Anden form for tracking og automatiseringer
Vi bruger Google analytics til, at analysere vores trafik på sitet. Vi bruger facebook som annonceplatform og kan vise dig relevante varer du har vist interesse for på vores shop. Alt sammen med den hensigt, at gøre shoppingoplevelsen så god som mulig hos os. Vi sender kun nyhedsbrev til dig, som aktivt selv har sagt Ja-tak - enten på vores shop eller på en af vores tilmeldingsformularer.

Du kan altid afmelde dig nemt og sikkert i vores nyhedsbrev eller sende os en email på kundeservice@mostersskur.dk og bede om, at få slettet din tilmelding. Andre mails vi sender er kun relevante og udsendes kun ifm. dit køb hos os.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Moster’s skur – Jannie Lind, kundeservice@mostersskur.dk eller tlf.: 27 470 475.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til feks Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.
Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.