Kundeservice: 
Her i Moster's Skur ønsker vi at give dig en super god service og håber her at du vil kunne finde svar på evt. spørgsmål, skulle du alligevel sidde med et par af dem, så tvivl ikke og ring på tlf.: 27 470 475 eller send en mail på kundeservice@mostersskur.dk. 

Telefontid: 
Mandag-fredag fra kl. 9.00 - 
17.30, lørdag 10.00 - 14.00
- Vi bestræber os på at besvare din mail henvendelse indenfor 24 timer i hverdage og selvfølgelig gerne hurtigst muligt.

Åbent i Butikken:
Tirsdag - Fredag kl. 10.00 17.30, lørdag 10.00 - 14.00

Fragt priser:
GLS Pakke Shop Kr. 39,- / 
Fri fragt v/ køb over kr. 400,- 
Levering til Erhvervsadresse Kr. 49,- v/ køb over kr. 400,- koster fragten KUN kr. 15,- 
Levering til Privatadresse Kr. 69,- / v/ køb over kr. 400,- koster fragten KUN kr. 35,-

VIGTIGT: Vælger du levering til en Erhvervs- eller Privatadresse, skal du være opmærksom på, at chaufføren skal kunne aflevere pakken imellem kl. 8-16, hvis dette ikke er muligt, vil den automatisk blive leveret i den nærmeste pakkeshop (skriv gerne hvis pakken må stilles).

Leveringstiden er 1-3 hverdage, Møbler 2-5 hverdage.
Du kan også vælge at afhente i vores Butik i Greve.

Sverige vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 125,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage
England vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 125,- inkl. moms. Leveringstid 2-5 hverdage
Norge vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 225,- (inkl. indfortoldning på kr. 125,-) ex. moms. Alle priser vil blive afregnet uden moms, da du skal betale moms i Norge efter gældende regler. Leveringstid 3-7 hverdage.
Grønland vil leveringen foregå først med GLS og derefter posten, dette koster kr. 225,- Alle priser vil blive afregnet uden moms. Bemærk for at holde leveringsomkostningerne nede, sejles pakkerne op, d.v.s. leveringstiden kan være 13-18 dage

- Sidder du i et andet land end de ovenstående lande, er du meget velkommen til at handle herinde, men send os da gerne en mail eller ring, så vi kan finde en løsning på fragten. 

Service meddelser:

Moster's Skur har tidligere været E-mærket, men jeg valgte at opsige abonnementet, da vi yder en super tilfredsstillende service og vores kunder er meget glade. Jeg følte det var en ekstra omkostning, som ingen brugte.
-Så HUSK ring eller skriv, hvis der er noget du ikke er helt tilfreds med; så du kan blive helt tilfreds:)

Det er muligt for dig at logge på og se dine tidligere bestillinger og evt. lave en genbestilling, hente fakturaer m.v., så vi anbefaler, at du opretter dig selv som kunde ved dit første køb.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på mostersskur.dk, - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Du kan læse vores handelsbetingelser her

Bag Moster’s skur:
Moster’s skur er opstået ud af en gammel drøm og min svaghed for gamle ting, hygge, sjæl og varme til boligen. Jeg elsker boligindretning og at finde forskellige ting til boligen til små og store priser. Jeg vil derfor gøre mit ypperste for at sende dig rundt i mit lille univers med fristelser til dig som kan li’ den franske, nordiske, nostalgiske, country og lidt genbrugs og retro stil, krydret med lidt af tidens trend og tendenser.

Da jeg blev stillet spørgsmålet: ”hvad skal det hedde”, satte jeg mig ned og kiggede ud af vinduet og det første der kom til mig var ”skur” og ”moster”, i et skur kan man jo nogle gange finde/opbevare lidt ting og sager, nye som gamle og da jeg er stolt af at være moster, blev det besluttet og jeg håber du synes om det...

I 2014 åbnede jeg webshoppen; men stadig med en drøm om en fysisk butik, denne drøm gik så i opfyldelse i 2015; hvilket giver mig mulighed for at give dig som kunde en endnu bedre oplevelse og kundeservice. Og service,- dét vil du opleve, da jeg selv elsker at gi' og få en god kundeoplevelse.
 

Jeg ønsker dig en god tur rundt i ”butikken” og lad dig endelig inspirere. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at sende mig en mail på kundeservice@mostersskur.dk eller ringe på tlf.: 27 470 475.

Med venlig hilsen
Moster Jannie